Pokopan Matej Periš. Bio je skiper, prijatelji ga žele ispratiti brodicama i svjetlosnim signalima

U Splitu je sahranjen Matej Periš.

Sprovod je organiziran u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Otac Nenad Periš jučer je zahvalio svima na podršci. Zamolio je da sprovod ne bude popraćen kao javni događaj.

“Poštovani novinari i snimatelji, još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem”, napisao je jučer Periš.

Večeras ispraćaj u Splitu na kruzerskom gatu i Rivi

Večeras će se u 20 i 30 sati u splitskoj Trajektnoj luci od Mateja Periša oprostiti prijatelji, kolege, poznanici i brojni naši sugrađani, javlja Slobodna Dalmacija.

Proteklih pet mjeseci iščekivali su ishod potrage za Splićaninom koji je, nažalost, tragično skončao i danas je sahranjen u krugu obitelji. Matej je bio skiper, zato su ga prijatelji i kolege odlučili ispratiti brodicama i svjetlosnim signalima.

Prijatelji su najavili kako će se okupiti na vanjskom vezu gdje pristaju kruzeri, a iz Lučke uprave su im dali dozvolu za organizaciju ispraćaja.

“Svi oni koji su poštivali apel oca Nenada, a žele se oprostiti od Mateja mogu nam se pridružiti na kruzerskom gatu”, napisali su prijatelji Mateja Periša te pozvali sve zainteresirane sugrađane da sudjeluju u dostojanstvenom ispraćaju.

Priprema se i oproštaj na splitskoj Rivi, organiziraju ga Periševi prijatelji.

Komentiraj