Pogledajte kako Leonardo DiCaprio repa dok slavi 49. rođendan s novom djevojkom

Autor:

Promo

Leonardo DiCaprio poprilično se opustio proteklog vikenda kada je slavio 49. rođendan. Na snimci koju je objavio portal TMZ vidi se slavni glumac okružen gostima koji plešu na hip-hop pjesmu. U jednom trenutku DiCaprio je zgrabio mikrofon i počeo repati tekst pjesme što je oduševilo njegove goste koji su poskakivali zajedno s njim.

Proslava rođendana održana je u subotu, 11. studenoga, na Beverly Hillsu. Na listi uzvanika našli su se Kim Kardashian, Jay-Z, Beyoncé, Lady Gaga, Salma Hayek, Snoop Dogg, Chris Rock, Olivia Wilde, Kate Beckinsale, Zoe Saldaña, Lil Wayne, 2 Chainz, Rita Ora, Taika Waititi, Tobey Maguire i mnogi drugi. Prema informacijama magazina People, na proslavi se pojavila i Vittoria Ceretti, prema nekim izvorima nova ljubav Leonarda DiCapria. Njih dvoje su viđeni noć ranije na večeri u talijanskom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici, društvo su im pravili Tobey Maguire i još nekoliko prijatelja. Subotnji party trajao je do četiri sata iza ponoći.

Zajednička proslava rođendana znak je da veza DiCapria i Vittorie Ceretti postaje ozbiljna. Njih se povezuje od kolovoza ove godine a portal US Weekly objavio je kako je glumac potpuno opčinjen 25-godišnjim modelom. „Ide im tako dobro da je Vittoria sve o čemu neprestano misli“, izjavio je taj izvor. Dokaz tome bila je njihova zajednička proslava Noći vještica što, kako tvrdi isti izvor, DiCaprio ne radi često te se prijatelji nadaju kako je Vittoria Ceretti ona prava.

Prije nje, DiCapria se povezivalo s Gigi Hadid, koja je prijateljica Vittorie Ceretti. Portal Us Weekly u rujnu je objavio kako su njih dvoje prekinuli ali su ostali u prijateljskim odnosima. Navodilo se da je razlog prekida to što Gigi Hadid želi više vremena provoditi sa svojim djetetom dok DiCaprio voli izlaziti. Nakon razlaza s glumcem, Gigi Hadid ušla je u vezu s Bradleyem Cooperom.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.