Pogledajte fotografije SUV modela BMW Alpina XB7

Screenshot YouTube

Novi model BMW Alpina XB7 je predstavljen uz zahvate u vanjskom izgled, jedan od najvećih noviteta je redizajnirana prednja maska i nove perfomanse 4.4-litrenog twin-turbo V8 motora. Fotografije ovog prostranog i popriličnog velikog SUV vozila možete pogledati ovdje.

Model dolazi uz klasične nadogradnje i poboljšanja iz Alpina programa, V8 motor je uz korištenje mogućnosti hibridnog pogona na službenim mjerenjima proizveo snagu od 631 KS. Njemačka tvrtka se za postizanje ovakvih perfomansi posebno potrudila oko prilagođavanja funkcija sustava rashlađivanja i upravljanja pogonom.

Vozači mogu mijenjati stupnjeve prijenosa pomoću gumba na upravljaču, a podešavanje odziva mjenjača se regulira i pomoću odabira više načina vožnje automobila.

Prilagođavanje i funkcioniranje sustava za kontrolu vožnje je dodatno naglašeno standardnim zračnim ovjesom, tu su aktivni stabilizatori, a ističe se pokretljivost stražnjih kotača što omogućuje još bolje prianjanje.

Fotografije otkrivaju i luksuzno uređenu unutrašnjost modela XB7, odabir visokokvalitetnih materijala i prostranost jamče veliku udobnost vožnje.

Komentiraj