HNK IVANA PL. ZAJCA Početak glasovanja za nagrade publike i ‘Dani otvorenih vrata’

Autor:

HNK Ivana pl. Zajca

Tijekom upisa kazališne pretplate, pred novu kazališnu sezonu, HNK Ivana pl. Zajca najavljuje početak glasanja za nagrade za najbolja ostvarenja u prošloj sezoni teatra.

Svi koji se nađu na blagajni Kazališta od četvrtka (13. rujna) od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati, moći će glasovati, odnosno izabrati svoje favorite među nominiranima za tradicionalne kazališne nagrade o kojima već treću sezonu za redom odlučuje – publika. Za nagrade publike moći će se glasati i putem službene internetske stranice, glasovanje traje do 27. rujna.

Osim o najboljim predstavama u cjelini četiriju umjetničkih grana (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), publika će odlučiti i o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla, a odlučivat će se i o najboljem koncertu sezone te najboljoj predstavi u cjelokupnom premijernom programu HNK Ivana pl. Zajca prošle sezone.

Za sve one koji možda imaju još pokoju dilemu prije upisa pretplate i sve one koji žele dobiti više informacija o programu nove kazališne sezone pod sloganom ‘Vježbanje različitosti’ bit će upriličeni ‘Dani otvorenih vrata’. Tako će svi zainteresirani moći, u ponedjeljak (17. rujna) od 18 do 19 sati i u subotu (22. rujna) od 11 do 12 sati u atriju “Zajca“, u posve opuštenoj atmosferi, izravno razgovarati s intendantom Marinom Blaževićem i ravnateljima kazališnih grana Renatom Carolom Gaticom, Mašom Kolar, Petrom Kovačićem i Giuliom Settimom te članovima njihovih ansambala.

Tako će se uz ravnateljicu Hrvatske drame. Renatu Carolu Gaticu, na susretima s publikom naći dramaturginja Nataša Antulov i glumci Aleksandra Stojaković, Olivera Baljak i Nikola Nedić. O programu Talijanske drame moći će se, osim s ravnateljem Giuliom Settimom, razgovarati i s glumicom Leonorom Surian, a o sljedećoj sezoni opernog ansambla pak s ravnateljem Petrom Kovačićem i solistima Anamarijom Knego i Robertom Kolarom. Na pitanja o sljedećoj sezoni Baleta odgovarat će uz ravnateljicu Mašu Kolar i plesači Ksenija Duran Krutova, Michele Pastorini i Daniele Romeo.

Publika u HNK Ivana pl. Zajca

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.