Počela BiteMyStyle kampanja za kolekciju jesen-zima 2017/18

Denis Butorac

Dizajner Zoran Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design započeo je kampanju za aktualnu kolekciju jesen-zima 2017/18 nedavno prikazanu u sklopu Bipa Fashion.hr-a.

Glavna lica kampanje su modeli Tea Kramer i Lucija Putanec iz agencije Talia, a sam vizual upotpunjen je zanimljiv grafičkim i geometrijskim rješenjima koja su djelo fotografa Denisa Butoraca. Kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, dok je make up djelo Ivane Bilandžije Billy za Illamasqua i Jean D’Arcel.

Dizajner je za aktualnu sezonu osmislio urban street style kolekciju sa sportskim elementima. Kolekcijom dominiraju oversized kaputi, tunike s kapuljačama i hlače širokog kroja. Elementi koji se provlače kroz kolekciju su trake u raznim bojama koje se najčešće koriste na sportskim dresovima, no u Aragovićevoj priči one postaju elementi kojima ukrašava odjeću na svoj prepoznatljivi način.

Prvi dio kolekcije sastavljen je od kombinacije crne i bijele, dok u drugi dio dizajner na tu bazu dodaje boje poput plave, roze i žute i to u metaliziranim varijantama. Tkanine koje dizajner koristi su uglavnom one koje su zapravo i učestale u sportskoj modi. Uz trake u bojama Zoran Aragović je osmislio i svoj print s već prepoznatljivim BITE ME natpisom koji se pojavljuje na tajicama, neopren haljinama i jaknama.

Forme su izrazito jednostavne s naglašenim volumenom te je odjeća izrazito nosiva.

Kao nadopuna kolekcije BiteMyStyle nam donosi kravate s natpisima i torbe u formi ruksaka, pismo torbi ili one karakteristične za odlazak u teretanu.

www.bitemystyle.com.hr

Fotografija: Denis Butorac

Modeli: Tea Kramer i Lucija Putanec (Talia)

Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska

Make up: Ivana Bilandžija Billy za Jean D’Arcel i Illamasqua

Komentiraj