Grad Philadelphia objavio je kako će se pobjednička parada novih NFL prvaka Philadelphia Eaglesa, koji su u nedjelju navečer u Minneapolisu osvojili svoj prvi “Super Bowl” svladavši branitelje naslova New England Patriotse sa 41-33, održati u četvrtak.

Parada je prvotno bila predviđena za srijedu, no odgođena je za jedan dan zbog vremenske prognoze. Za srijedu se predviđaju padaline tijekom čitavog dana, dok bi u četvrtak trebao osvanuti sunčan dan te bi temperatura mogla dosegnuti i 10 stupnjeva Celzijusa što bi na ulice grada moglo izmamiti nekoliko milijuna navijača.

Navijači Eaglesa burno su proslavili pobjedu svojih ljubimaca u noći s nedjelje na ponedjeljak, preokrečući i paleći automobile, razbijajući izloge i pljačkajući benzinske postaje.

“Kladim se da je u Phillyju ludnica. Mislim da se u gradu neće spavati čitav tjedan. Jedva čekam provozati se tim autobusom u pobjedničkoj paradi i vidjeti strast tih navijača kada se vratimo”, izjavio je jedan od najboljih igrača Eaglesa Fletcher Cox.

Komentiraj