Pete Townshend išao je u krevet sa bilo kime tko bi ga htio bez obzira na spol

Gitarist grupe The Who Pete Townshend otkrio je da je u jednom trenutku svog života bio seksualno povezan s bilo kim, bez obzira na njegov biološki spol ili rodni identitet rekavši da je išao u krevet sa bilo kime tko bi ga u tom trenutku htio nazivajući sebe panseksualcem.

Townshend se osvrnuo na singl ”I’m a Boy’ iz 1966. godine, te izjavio: “To je bila ta ideja muškosti i načina kako su se muškarci tada ponašali što često zaboravljam, bili homoseksualci ili pansekusalci. I ja sam tada bio takav, ali nisam više. Mislim da sam bio spremna otići u krevet sa bilo kime tko bi me htio u tom trenutku. Zaboravljam da je homoseksualnost u to vrijeme još uvijek bila ilegalna, pa su se sve takve pustolovine morale spojiti u vinjete humora i ironije.”

Posljednji album ‘WHO’ grupa The Who objavila je 2019. godine, ujedno i prvi studijski album nakon punih 13 godina pauze i 12 albuma objavljenih u karijeri. Townshend je ovih dana ispričao da intenzivno radi na novim pjesmama i da bi svakako volio objaviti barem još jedan album s grupom The Who.

 

Komentiraj