Perasović: Nastojat ćemo osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu

Povodom ostavke Krešimira Krole na mjesto člana Nadzornog odbora Hajduka te aktualnog trenutka u klubu koji je tri kola prije kraja sezone pao na peto mjesto ljestvice oglasio se predsjednik Nadzornog odbora Bilih Benjamin Perasović.

“Žao mi je što smo ostali bez jednog člana. Dopredsjednik Denis Alajbeg i ja dugo smo razgovarali s Krešimirom i na kraju smo uvažili njegove razloge i prihvatili smo njegovu odluku. S obzirom na trenutnu situaciju oko kluba moram naglasiti dvije stvari. Prvo, kao i sve druge navijače bole nas porazi i svi ih teško proživljavamo. Razumijemo razočaranje, gnjev i ljutnju zbog niza poraza. To je sasvim legitimno i svi se tako osjećamo. Drugo, mi u Nadzornom odboru smo i više nego svjesni da bez kontinuiteta upravljanja i bez kontinuiteta struke ne može biti ni rezultata na terenu, a mi isto tako uviđamo, već više puta ponovljenu činjenicu, a to je štetnost ponavljanja šok terapije kao obrasca ponašanja u krizi. Stoga ću iskoristiti ovu priliku kako bih ponovno istaknuo i prisnažio da će Nadzorni odbor u cilju očuvanja stabilnosti nastojati osigurati nastavak svih upravljačkih i stručnih aktivnosti pokrenutih u klubu, a za koje mi smatramo da su kvalitetne aktivnosti i za koje se iskreno nadamo da će već u skoroj budućnosti pokazati svoje pozitivne učinke i na terenu.” – izjavio je Perasović u video obraćanju.

Podsjećamo da je početkom aktualne sezone predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić izjavio da će zajedno sa svojim timom napustiti Poljud ukoliko klub ne osvoji drugo mjesto na ljestvici koje ove sezone vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Hajduk se tri kola prije kraja sezone nalazi na petom mjestu ljestvice sa šest bodova zaostatka za Lokomotivom koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji. Bile u nedjelju u sklopu 34. kola očekuje derbi s Dinamom na Maksimiru.

Ljestvica:

Komentiraj