Pejinu sraz Hajduka i Gorice

Već u utorak i srijedu na rasporedu je 34. kolo HT Prve lige. Najzanimljiviji susret igra se na Poljudu gdje Hajduk u srijedu od 20:10 u borbi za pozicije koje vode u Konferencijsku ligu dočekuje Goricu. Glavni sudac te utakmice bit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca kojem će pomagati Dino Knez (Osijek), Tomislav Keglević (Našice) i Ivan Vučković (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Dario Bel (Osijek) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta će biti Jure Zečević (Knin), a suce će kontrolirati Vlado Svilokos (Sisak).

Pejin je u aktualnoj sezoni Bilima sudio u dva navrata i oba puta su upisali minimalne poraze, na gostovanju kod Istre 1961 te u domaćem srazu s Lokomotivom dok je Gorici dijelo pravdu u domaćem remiju bez golova protiv Rijeke. Ukupno gledajući u dosadašnjoj karijeri Hajduku je sudio u 20 navrata u kojima su zabilježili 10 pobjeda, tri remija i sedam poraza dok je Gorici sudio u četiri utakmice u kojima su upisali skor od dvije pobjede te po jednog neriješenog ishoda i poraza.

Kolo će u utorak od 17 sati u Puli u važnom dvoboju za ostanak u HT Prvoj ligi otvoriti Istra 1961 i Lokomotiva, a kao glavni sudac je delegiran Ivan Bebek iz Rijeke. Istog dana od 19:05 Marin Vidulin iz Kanfanara će u Gradskom vrtu označiti početak utakmice Osijeka i Šibenika.

U srijedu će od 16 sati u Koprivnici program otvoriti Slaven Belupo i Rijeka te Fran Jović iz Zagreba, a od 18:05 u Maksimiru se sastaju Dinamo i Varaždin u srazu koji je pripao Dariju Kulušiću iz Šibenika.

Službene osobe za 34. kolo HT Prve lige:

Komentiraj