Pedofilija je najveći problem Hollywooda, tvrdi Corey Feldman

Corey Feldman, nekadašnja tinejdžerska zvijezda osamdesetih poznat po ulogama u filmovima „Gremlini“, „Goonies“ i „Ostani uz mene“, u intervjuu za britanski The Guardian izjavio je kako je „pedofilija najveći problem Hollywooda“. Feldman i dalje tvrdi kako su on i Corey Haim, njegov najbolji prijatelj iz tih vremena, bili seksualno iskorištavani. Obojica su bili velike glumačke nade, obojica su kao punoljetni postali sve manje zanimljivi Hollywoodu, počeli su se drogirati, a njihova kolegica Alison Arngrim izjavila je kako se tada pričalo da se dvojicu Coreya drogira i zatim seksualno iskorištava. I dok se Feldman 1995. prestao drogirati, Haim se nikada nije očistio te je prije 10 godina umro.

Feldman već duže vrijeme najavljuje da će u dokumentarnom filmu „Truth: The Rape of the Two Coreys“ objaviti istinu, naročito u dijelu u kojem govori da je 1986. godine, na snimanju filma „Lucas“, Coreya Haima silovala visoko pozicionirana osoba iz Hollywooda. Feldman je taj dokumentarac režirao, producirao i napisao scenarij, ali tvrdi da se premijera neprestano odgađa zbog problema s osiguranjem. U tom film, kaže Feldman, ne samo da će otkriti imena ljudi koji su silovali njega i Haima već će i dokazati da je postojala zavjera kako bi se silovatelji zaštitili. „Nitko ne želi ganjati loše momke“, rekao je Feldman za The Guardian pokazujući brojne e-mailove u kojima mu odvjetnici odbijaju dati pristup policijskim izvještajima i video snimkama iz tih vremena.

Feldman je već objavio imena nekih pedofila koji su njega i Haima seksualno napastovali. Tako je u svojoj autobiografskoj knjizi „Choreography“ objavio ime Rona Crimsona, što je bio pseudonim za Jona Grissoma, nebitnog glumca koji je u osamdesetima glumio u dva filma s Feldmanom, a kasnije je osuđen zbog pedofilije. Rekao je i da ga je seksualno iskorištavao Marty Weiss, nekadašnji menadžer mladih glumačkih talenata, koji je 2012. godine osuđen za šest mjeseci zatvora zbog pedofilije. Treća osoba koju je prokazao bio je Alphy Hoffman, vlasnik kluba u kojem su se organizirale zabave za klince mlađe od 16 godina, a njegov otac radio je za velike filmske kompanije i to kao osoba koja odabire glumce za filmove.

Majka Coreya Haima slaže se s time da je njezin sin bio seksualno iskorištavan ali se čudi zašto Feldman već nije objavio imena velikih hollywoodskih igrača upletenih u pedofiliju. Feldman je na to odgovorio da će objaviti ta imena u filmu kako bi mu film bio gledan.

Komentiraj