Splićanin Mate Pavić i austrijski tenisač Oliver Marach sjajno su otvorili novu sezonu te pobjedom u finalu turnira parova u Dohi nad prvim nositeljima Britancem Jamiejem Murrayjem i Brazilcem Brunom Soaresom sa 6-2, 7-6 (6) osvojili svoj drugi zajednički naslov.

Paviću i Marachu je to bilo peto zajedničko finala, a do sada su jedini put trijumfirali na turniru u Stockholmu prošle godine, dok su poraženi u finalima Wimbledona, turnira u Antalyji i Stuttgartu.

Za 24-godišnjeg Splićanina ovo je bilo 22. finale u karijeri i njegov deveti naslov. Osim dva trofeja koja je osvojio s Marachom, prošle je godine osvojio turnir u Hamburgu s Ivanom Dodigom, a u Marrakechu slavio s Britancem Dominicom Inglotom. Prvih pet naslova osvojio je s Novozelanđaninom Michaelom Venusom.

Komentiraj

PREKOPIXSELL/ Igor Kralj
Podijeli objavu
Prethodni članakSimon ponovo bolji od Čilića
Sljedeći članakBroj migranata u Europu se prepolovio
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.