Patrik Kolarić u svojoj tek trećoj Prva HNL utakmici dobio čast suditi derbi Dinama i Hajduka

Određene su službene osobe za posljednje kolo 31. izdanja HT Prve lige u kojem se igra i najveći derbi hrvatskog sporta u kojem se u subotu s početkom u 20 sati na Maksimiru sastaju novi stari prvak Dinamo i drugoplasirani Hajduk.

Čast suditi veliki derbi dobio je 27-godišnji Čakovčanin Patrik Kolarić, koji je svoj Prva HNL debi imao pred nekoliko kola kada je u okviru 31. dijelio pravdu u 2-1 slavlju Šibenika nad Slaven Belupom.

Kolarić je prošle sezone debitirao u Drugoj HNL, a svoj streloviti uspon sada će nakon osim spomenutog sraza na Šubićevcu, te poslije suđenja i u 0-2 slavlju Gorice nad Dragovoljcem u 35. kolu, svoju debitantsku sezonu zaključiti suđenjem derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru.

Sudačka komisija: Kolarić debitirao pogreškom

Pomoćnici će mu u subotu biti Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Marjan Tomas iz Osijeka, dok su za VAR i AVAR uloge određeni Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca i Goran Pataki iz Đakova. Delegat derbija je Ante Vučemilović, a kontrolor suđenja će biti predsjednik komisije nogometnih sudaca – Bruno Marić.

Marić: “Želim da na utakmici u Šibeniku najbolji igrač utakmice bude sudac Patrik Kolarić!”

Kompletna lista delegiranih osoba za program 36. kola HT Prve lige:

Komentiraj