Panini i HNS predstavili prvi album sa sličicama HNL-a! “Bit će vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima”

Autor:

01.10.2023., Split, stadion Poljud - SuperSport HNL, 10. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Marko lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez i Panini u petak su objavili da je potpisan višegodišnji ugovor kojim Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu, objavio je HNS na svojim stranicama.

Nakon prijašnjih izdavačkih uspjeha s nogometnim naslovima u Hrvatskoj, Panini je potvrdio izdavanje svoje prve službene kolekcije sličica SuperSport Hrvatske nogometne lige u prosincu 2023. godine, što je prekretnica koja potvrđuje posvećenost kolekcionarima i nogometnim navijačima, nudeći im nikad viđeni proizvod i doživljeno iskustvo.

Album sa sličicama na 48 stranica obuhvaća sve momčadi SuperSport HNL-a u sezoni 2023./24., s četiri stranice posvećene svakom od deset klubova. Tu su i stranice s trenucima za pamćenje iz sezone 2022./23., duplerica s prikazom svih momčadi i još mnogo toga. S više od 300 sličica, uključujući i više od četrdeset onih na posebnom holografskom materijalu, službeni Paninijev album sa sličicama SuperSport HNL-a za sezonu 2023./24. bit će nezaobilazna poslastica za ljubitelje nogometa i kolekcionare!

“S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima”, istaknuo je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić za službene stranice HNS-a.

“Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije”, rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe.

Album i sličice bit će dostupni u prodaji sredinom prosinca na prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Konzuma te drugim maloprodajnim lokacijama.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.