Pajač sudi sraz Rijeke i Lokomotive

Autor:

01.03.2023., stadion Gradski vrt, Osijek - SuperSport Hrvatski nogometni kup, cetvrtfinale, NK Osijek - HNK Hajduk. Sudac Igor Pajac Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Davor Javorovic/Pixsell

Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline delegiran je za najzanimljiviji dvoboj 23. kola SuperSport HNL-a u kojem će u subotu od 15 sati ka Rujevici snage odmjeriti vodeća Rijeka i Lokomotiva.

Njemu će tom prilikom pomagati Ivan Mihalj (Velika Gorica), Željko Bučar (Duga Resa) i Mario Zebec (Cestica) dok su za VAR zaduženi Patrik Kolarić (Čakovec) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Stjepan Žugaj (Velika Gorica), kontrolor suđenja Ante Vučemilović (Višnjevac), a časnik za sigurnost Miroslav Cindrić.

Kolo će u petak od 17 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Istra 1961 te Mateo Erceg iz Benkovca dok će Osječanin Dario Bel u subotu od 17:10 u Kranjčevićevoj označiti početak nadmetanja Rudeša i Hajduka.

Nedjeljni termin od 15 sati rezerviran je za Opus Arena gdje će Fran Jović iz Zagreba suditi utakmicu Osijeka i Gorice. Kolo će pak istog dana od 17:10 u Maksimiru zaključiti Dinamo i Varaždin te Ante Terzić iz Podstrane.

Službene osobe za 23. kolo:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.