OVO MORATE VIDJETI! Plenković stigao na TikTok: I, jel bilo okej?

Autor:

Screenshot/TikTok

Andrej Plenković je u jeku kampanje otvorio profil na još jednoj društvenoj mreži, a riječ je o TikToku.

“Dragi Tiktokeri, lijepi pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok. Da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati mišljenja i stajališta i gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske”, poručio je Plenković u videu.

@plenkovic_andrej

Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska

♬ A short sound effect – KKLab

“Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu”, stoji u opisu videa.

Na Plenkovićevom profilu zasad je samo jedan video na čijem je kraju demonstrirao balansiranje košarkaške lopte na prstu. Bit će zanimljivo pratiti što slijedi…

Plenković se tako pridružio hrvatskim političarima na Tik Toku, na kojem svoje profile, uz ostale, već imaju Nikola Grmoja, Marin Miletić, Marijana Puljak, Dalija Orešković, Krešimir Beljak, Damir Habijan, kao i svih pet najjačih političkih stranaka: HDZ, SDP, Možemo, Most i Domovinski pokret.

‘Plenković je znao da će se Milanović kandidirati, on je imao HDZ na voleju, ali sam si je pucao u nogu’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.