Fotograf Zvonimir Ferina otkrio pogled iza scene Bipa FASHION.HR-a

Autor:

Press/Bipa FASHION.HR

 

Modni fotograf Zvonimir Ferina je u sklopu 30. jubilarne sezone Bipa FASHION.HR-a prezentirao svoj dugogodišnji opus.

Izložba fotografija ‘From Backstage to Runway by Zvonimir Ferina’ je otkrila pogled iza scene poznatog hrvatskog tjedna mode.

Brojni dizajneri, modeli, gosti, upadljivi trenuci u gužvi pred izlazak na modnu pistu, intimne i iskrene fotografije su mnoge podsjetile na posebne trenutke iz proteklog desetljeća. Iznimno bogata arhiva fotografija tematski je grupirana pa je izložba je podijeljena u četiri dijela.

Robert Sever, Zoran Aragović, Branka Donassy, Tihana Harapin Zalepugin, Nika Turković, Nina Mia Čikeš, Josip Tešija, Tomislav Bahorić, Ana Maria Ricov, samo su neka od lica koja su se okupila u prostoru preuređenog kina Urania na otvorenju izložbe.

“Snimanje u backstageu je najbliže mojoj ideji fotoreporterstva i s veseljem sam krenuo u to prije puno godina. Danas u arhivi imam nekoliko tisuća fotografija iza kojih stoje sati i sati rada svakog dana Bipa FASHION.HR-a. Ali za mene je to i poseban užitak i zabava. Na ovom projektu svi rade svoj posao vrhunski, svi su vrlo profesionalni, a ja pronalazim način kako da to na najbolji mogući način i prikažem. I tako već godinama“, rekao je Ferina.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.