OTP banka dodjeljuje stipendije studentima slabijeg imovinskog stanja

Autor:

facebook.com

U okviru programa ‘Zeleno svjetlo za znanje’ OTP banka i ove akademske godine stipendira studente slabijeg imovinskog stanja.

U akademskoj godini 2017/2018 OTP banka sa 615 000 kuna pomaže 87 studenata slabijeg imovinskog stanja. Stipendije su dodijeljene putem natječaja, a kriteriji su bili materijalni i socijalni položaj te opći uspjeh u školovanju. Projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja realiziran je u partnerstvu s gradovima Zadar, Sisak, Čakovec i Benkovac, općinama Župa dubrovačka, Nuštar, Bilje i Medulin te Sveučilištem u Zadru i Caritasom Dubrovačke biskupije, odnosno banka se kao partner priključila njihovim postojećim programima stipendiranja u ovoj akademskoj godini.

OTP banka već niz godina provodi svoj program ‘Zeleno svjetlo za znanje’ kojim na razne načine nastoji mladim ljudima osigurati bolje uvjete školovanja. U proteklih osam godina u sklopu projekta OTP banka je stipendijama i drugim darovanjima osigurala skoro pet milijuna kuna za bolje uvjete školovanja i edukaciju učenika i studenata u različitim dijelovima Hrvatske.

Splitska banka se, kao članica OTP grupe, ove godine priključila programu donacijom gradu Splitu u iznosu od 150 000 kuna za stipendiranje studenata iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.