Otkriveno što je Travis Kelce rekao Taylor Swift nakon pobjede na Super Bowlu

Autor:

Taylor Swift kisses Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce after the NFL Super Bowl 58 football game against the San Francisco 49ers, Sunday, Feb. 11, 2024, in Las Vegas. The Chiefs won 25-22 against the 49ers. (AP Photo/Brynn Anderson)

AP Photo/Brynn Anderson

Sad već slavni poljubac pjevačice Taylor Swift i igrača američkog nogometa Travisa Kelcea nakon Super Bowla analiziran je iz svih kutova, ali sada, zahvaljujući NFL-u, obožavatelji mogu točno čuti što je par rekao jedno drugome nekoliko minuta nakon trijumfa Kansas City Chiefsa protiv momčadi San Francisco 49ers u nedjelju.

U emotivnom videu koji je objavio NFL, Kelce grli Taylor Swift i govori joj: “Hvala što si došla, dušo.”

“Hvala ti na podršci”, rekao je i zahvalio joj se što je letjela avionom 12 sati kako bi došla na utakmicu nakon koncerta održanog dan ranije u Tokiju, na turneji Eras. “Hvala ti što si prešla pola svijeta. Najbolji si, dušo. Apsolutno najbolja”, rekao je Kelce svojoj djevojci i glazbenoj superzvijezdi.

Pjevačica se pridružila Kelceu na terenu nakon što je igrač s Chiefsima pobijedio 25:22 San Francisco 49ers – što je njihova druga pobjeda u nizu na Super Bowlu – na stadionu Allegiant u Las Vegasu. Prijašnje snimke njihova susreta na terenu otkrile su da je Taylor Swift rekla svom dečku: “Ne mogu vjerovati. Kako ti je to uspjelo?”.

Nakon utakmice koju je Taylor Swift gledala iz privatne lože s Ice Spice, Blake Lively, Lanom Del Rey i drugima, par je na after partyju u Sin Cityju plesao uz pjesme pop zvijezde. Kasnije je Taylor Swift na TikTok objavila šaljivi video u kojem je otkrila da je mislila da će to biti “obiteljska zabava” pa je u klub povela i roditelje.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Otkriveno što je Travis Kelce rekao Taylor Swift nakon pobjede na Super Bowlu | NACIONAL.HR – Cro24.NET

prije 3 mjeseca

[…] Izvor: Nacional […]