Otkriveni prvi kadrovi igranog filma o Brianu Epsteinu i Beatlesima “Midas Man”

Iako je dosadašnji redatelj filma Jonas Akerlund napustio prije tri tjedna snimanje filma iz nepoznatog razloga, snimanje se nastavilo, a njegovo je mjesto preuzela velška redateljica Sara Sugarman.

Ovih su se dana pojavili i prvi kadorvi sa snimanja filma ‘Midas Man’ na kojima se vidi tko su glumci koji su utjelovili slavnu liverpoolsku četvorku. Već je ranije potvrđeno da će Jacob Fortune-Lloyd , koji je glumio glavnu mušku ulogu u nagrađenoj tv seriji ‘Damin gambit’, glumiti Briana Epsteina, menadžera diskografske kuće iz Liverpoola koji je zaslužan za potpisivanje ugovora s Beatlesima. Poznati tv voditelj Jay Leno preuzeo je ulogu pokojnog TV voditelja Eda Sullivana koji je u to vrijeme imao svoj vrlo popularan tv show ‘The Ed Sullivan Show’.

Kako prenosi Deadline, Jonah Lees trebao bi glumiti Johna Lennona, dok će se glazbenik Blake Richardson iz benda New Hope Club pojaviti kao Paul McCartney. Leo Harvey-Elledge glumit će Georgea Harrisona, a Campbell Wallace se pojavljuje kao Ringo Starr. Adam Lawrence kojega mnogi pamte iz tv serije Peaky Blinders glumit će originalnog bubnjara Beatlesa Petea Besta.

Redateljica Sara Sugarman rekla je o glumcima koji glume u filmu: “Glumci koji glume Beatlese su izvanredna grupa, oni odišu onaj vrlo visceralni osjećaj 60-ih, šarmantni su, razigrani i tako autentični, a i ne sumnjam da će Jay Leno uhvatiti suštinu Eda Sullivana savršeno. Njegovo vlastito iskustvo kao američkog televizijskog voditelja donijet će prirodan i točan prikaz i dodati nevjerojatan element modernog showbizza u priču.”

Snimanje filma nakon pauze uzrokovane odlaskom redatelja nastvalja se do kraja studenog i trajat će do pauze za Božić nakon čega se snimanje početkom siječnja seli u Los Angeles. Datum premijere filma ‘Midas Man’ još je uvijek nepoznat.

 

 

Komentiraj