Otac preminulog olimpijca: ‘Jako smo potreseni! I unuk mi je ozlijeđen, ali je stabilno’

Autor:

09.02.2024.., Rijeka - Dvije osobe poginule u sudaru u tunelu Pecine (D404), promet preusmjeren Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatski olimpijac Antonio Rački poginuo je u sinoćnjoj stravičnoj nesreći u tunelu Pećine, potvrdio je njegov otac i bivši trener Antun Rački.

“Što da vam kažem, svi smo jako potreseni, strašna nesreća. Sreća u nesreći je da mi je unuk, koji je također bio u autu, preživio. Doktori su rekli da ima prijelome, ali da je stabilno. Ne znam kako je točno došlo do nesreće osim onog što se piše. Samo sam čuo da je vozač dosta brzo vozio. Svi smo jako potreseni”, rekao je shrvani otac i djed Rački za 24 sata.

Stanje ostalih sudionika nesreće

Iz bolnice su poručili da su dva pacijenta u dobi od 23 i 60 godina zaprimljena na zavod za ortopediju i traumatologiju KBC Rijeka, a jedan, u dobi od 20 godina je na odjelu kirurgije.

“Sva tri pacijenta su stabilno i van životne opasnosti”, kaže v.d. pročelnik Zavoda za ortopediju i traumatologiju Grgo Martinović za 24sata.

Podsjetimo, sinoć oko 21:40 sati na DC 404 u tunelu Pećine u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala dva hrvatska državljana, a trojica su ozlijeđeni, objavila je PU primorsko-goranska.

Tužna vijest: U teškoj nesreći u Rijeci poginuo poznati hrvatski olimpijac Antonio Rački

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.