OPET KURVE I KOKAIN Za pokušaj kompromitacije Bujaneca opskurni tabloid Alo objavio sumnjivi video

Autor:

04.07.2016., Osijek - Na Zupanijskom sudu zapocelo sudjenje izmedju  Ranka Ostojica i  Velimira Bujanca zbog klevete. rPhoto: Davor Javorovic/PIXSELL

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Opskurni srpski tabloid Alo objavio je tijekom dana video snimke s društvene mreže X za koje navodi da pokazuju kako kontroverzni desno orijentirani televizijski voditelj Velimir Bujanec konzumira kokain u društvu ženskih osoba za koje tvrde da su lako moguće prostitutke.

Snimke čiji sadržaj prenose pokazuju i mušku osobu koja konstitucijom može nalikovati Bujancu.

Bujanec je u izjavi za Nacional.hr rekao kako se radi o evidentnom pokušaju podvale i kompromitacije, kako osoba na spomenutom videu nije on, da se radi o osobi koja se češlja na drugi način, te kako sumnja da se radi o montaži uz pomoć umjetne inteligencije.

“Još jedino nedostaje da objave gdje sam to u Srbiji partijao! Iako u životu nikada nisam bio ni u Pašaluku ni u tzv. RS”, nasmijao se Bujanec.

U ovom slučaju, spomenuti srpski tabloid koji na tamošnjem tržištu širi narativ tzv. Vučićeve tabloidne demokracije, bez ikakvih ograda navodi da snimke pokazuju kako Bujanec konzumira drogu, a navode i “da se Bujanec kao javno deklarirani ustaša i otvoreni sljedbenik Pavelićeve NDH i ustaškog pokreta vidno dobro zabavlja uz srpsku muziku, pa su tako događaj upotpunili stihovi Kao kokain popularnog srpskog benda Elitni odredi.

Prilično je izvjesno da se doista u ovom slučaju radi o smišljenom pokušaju kompromitacije desno orijentiranog televizijskog voditelja, koji je u predizbornoj kampanji novinarski prvenstveno angažiran s ciljem da pokuša pomoći Domovinskom pokretu.

Tehnologija pokušaja kompromitacije svakako je već viđena. Sporna snimka prvo se pojavi na svježe otvorenom profilu na nekoj društvenoj mreži, potom taj video preuzmu tabloidi iz neke druge zemlje, a potom se vjerojatno očekuje da se tako plasirana “vijest” bez ikakvih ograda preuzme i na hrvatskom medijskom tržištu.

EKSKLUZIVNO KURVA I KOKAIN u vrhunskoj montaži za kompromitaciju Tomislava Tolušića

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.