Olivia Wilde konačno odgovorila na sve tračeve sa snimanja filma “Ne brini draga”

Autor:

Press

Od danas se u hrvatskim kinima prikazuje film „Ne brini draga“ (Don’t Worry Darling) redateljice Olivie Wilde koji je izazvao brojne glasine i tračeve glede događaja koji su se zbili tijekom i nakon njegovog snimanja. Redateljica Olivia Wilde gostovala je tim povodom u talk show emisiji Stephena Colberta „The Late Show on Wednesday“ u kojem je nastojala razjasniti brojne događaje.

Prvo je govorila o situaciji s početka snimanja filma kada je glavnu mušku ulogu imao Shia LaBeouf ali ga je ubrzo zamijenio Harry Styles. Ona je izjavila kako mu je dala otkaz zbog njegovog nekontroiliranog ponašanja na snimanju, on je nakon toga objavio poruke i video snimke iz kojih se vidi da je on dao otkaz a Olivia Wilde ga je molila da ostane. Kada ju je Colbert pitao je li LaBeouf dao otkaz ili je bio potjeran sa snimanja filma, Olivia Wilde rekla je da je bila posrednik između njega i Florence Pugh, glavne glumica filma. Ona je kazala da je njihov odnos na snimanju postao neodrživ te se odlučila stati na stranu glumice te je rekla da je sretna zbog svoje odluke. Kada je Colbert insistirao da se razjasni situacija u kojoj ona tvrdi da mu je dala otkaz a on kaže da je on napustio film, Olivia Wilde je rekla kako oboje smatraju da su napustili onog drugog.

Slijedio je razgovor o situaciji koju su svjetski mediji nazvali „Spit-Gate“ a temelji se na video snimci sa svjetske premijere filma održane na filmskom festivalu u Veneciji gdje se čini da je Harry Styles pljunuo glumca iz filma Chrisa Pinea. „Još jedna od onih čudnih glasina“, rekla je Olivia Wilde na što ju je Colbert prekinuo s pitanjem „Je li Harry Styles pljunuo Chrisa Pinea?“. Ona se na to nasmijala i odgovorila „Ne, nije. Mislim da je to savršen primjer situacije u kojoj ljudi traže dramu gdje god mogu. Harry nije pljunuo Chrisa“. Uostalom, u službenom priopćenju tima Chrisa Pinea demantirano je da ga je Harry Styles pljunuo.

Treća diskutabilna situacija o kojoj se razgovaralo jest tvrdnja da su se ona i Florence Pugh posvađali na snimanju filma „Ne brini draga“. „Poštujem talent Florence Pugh. Fantastična je. Trenutno snima drugi dio filma ‘Dina’ a ne postoji nešta bolje no biti zaposlena glumica. Nemam ništa protiv nje“, rekla je Olivia Wilde upozoravajući kako se muške redatelje nikada ne pita o njihovom odnosu s glumcima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.