Okusi s roštilja uz zvuke tamburaša i ples do jutra

Autor:

Magazinska klet, Saša Zinaja/NFOTO

Ako nemate u planu nikakvu svadbu, a želite se dobro isplesati uz prave tamburaše i domaću muziku do jutra, posjetite restoran i noćni klub Magazinska klet By the way na Donjim Sveticama i uživajte u gastronomskom spoju leskovačke tradicije i inovativne kuhinje

Ako je netko i mislio da u gradu Zagrebu nedostaje dobre zabave i mjesto gdje se možete dobro zabaviti i kad niste na nekoj svadbi ili krstitkama, onda vjerojatno još nije posjetio Magazinsku klet By the way – restoran i noćni klub na Donjim Sveticama gdje se svakog petka i subote možete dobro zabaviti uz domaću pjesmu i ples s vrhunskim tamburašima i i domaćom narodnom glazbom, dok će se ispred vas na stolu redati mesne plate s roštilja i butelje vrsnog vina.

Ako ste u potrazi za mjestom gdje možete organizirati veća poslovna ili obiteljska događanja i proslave, na pravom ste mjestu!

Uz tradicionalno pečeni roštilj i mesne plate, Magazinska klet – By the way donosi i novitete na jelovniku uz modernu pripremu odležanog mesa na nekoliko vrsta grilla, od kojih ističemo “Tomahawk” i “T-bone“ odrezak.

Također, ako ste u potrazi za tradicionalnim roštiljem ili mjestom gdje možete organizirati veća poslovna ili obiteljska događanja, kao što su proslave, svečanosti, razni eventi i ručkovi, na pravom ste mjestu! Magazinska klet – By the way pruža prostran unutarnji prostor, kapaciteta do 250 sjedećih mjesta te vanjski prostor, kapaciteta od 150 sjedećih mjesta.

 

Magazinska klet lanac je restorana u srcu Zagreba i to na šest lokacija pa našu vrhunsku hranu možete isprobati i na našoj najstarijoj lokaciji, u Magazinskoj ulici 7, zatim na Strojarskoj cesti 32 gdje se nalazi naš restoran Pri staroj smokvi, restoranu Cyrano u Prilazu Vladislava Brajkovića 1 te u Dugoselskoj ulici bb u Rugvici, a u Ulici Grada Gospića 3 nalazi se naš restoran Magazinska klet Vega – gdje se srijedom, petkom i subotom također održavaju tamburaške večeri.

 

www.magazinska-klet.hr

OZNAKE: magazinska klet

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.