Odvjetnik BBB-a iz Grčke tvrdi: “Nema njihovog DNK na noževima”

Autor:

13.08.2023., Atena, Grcka - Poslejdnja skupina privedenih navijaca izlazi pred skudskog istrazitelja izjasniti se o optzbama koje im se stavljau na teret. Inace, svi do sada navijacima koji su izvedeni pred istrazitelja produzen je pritvor. Photo: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/PIXSELL

Photo: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/PIXSELL

Athanasios Kaimenakis, odvjetnik hrvatskih navijača koji se nalaze u grčkim zatvorima zbog sumnje u ubojstvo grčkog navijača Michalisa Katsourisa, iznio je ključne informacije koje bi mogle utjecati na njihovo puštanje iz pritvora.

Naime, na dva noža pronađena kao dokazni materijal, nije otkriven niti jedan DNK uzorak koji bi povezao Hrvatske navijače s ubojstvom, piše 24 sata.

“Stvari izgledaju puno bolje za njih sad nego prije. Nisu se inkriminirali, mi smo iznijeli naše sumnje oko ubojstva. Pronađena su dva noža, za jednog od njih mislili su da je nož jednog od uhićenih Hrvata. Mi smo rekli da to nije njegov nož i sad je dokazano da to nije bio nož Hrvata, nije pronađen njegov DNK na nožu. Uz to su se pojavile i fotografije mog klijenta s praznim rukama, dakle nije držao nož u ruci”, rekao je Kaimenakis.

OZNAKE: navijači, Atena, BBB

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.