Obožavatelji napali kći Michaela Jacksona, nije ništa objavila na njegov rođendan. Evo njenog odgovora

Autor:

Wade Robson met Michael Jackson more than 30 years ago. "He was one of the kindest, most gentle, loving, caring people I knew," Robson says. "He also sexually abused me for seven years." Robson, pictured above, and James Safechuck — who also met Jackson as a child in the 1980s — tell their stories in the new HBO documentary <em>Leaving Neverland.

HBO

Da je kojim slučajem živ, Michael Jackson u utorak bi proslavio 65. rođendan. Milijuni obožavatelja obilježili su njegov rođendan objavama na društvenim mrežama. Milijuni, ali među njima nije bilo Paris Jackson, kćeri Michaela Jacksona, koji je preminuo 2009. godine. Zbog toga se našla na udaru tih istih obožavatelja koji su se čudili zašto nije objavila ni riječ u povodu rođendana njenog oca. Zato je 25-godišnja Paris Jackson odlučila odgovoriti na sve te kritike.

U videu koji je objavila u utorak rekla je „Danas je rođendan mog oca a u vrijeme dok je bio živ mrzio je svakog tko bi se prisjetio njegovog rođendana, čestitao mu ga, proslavio ga. Zapravo, nije želio ni da mi znamo kada mu je rođendan jer nije želio da mu organiziramo tulum ili nešto poput toga“. U nastavku je kazala kako su društvene mreže danas mjesto gdje ljudi izražavaju ljubav „i ako nisi nekome čestitao rođendan preko društvenih mreža, to znači da ga ne voliš, da te nije briga za njega“.

Ona je podsjetila da ni prethodnih godina nije ništa objavljivala na društvenim mrežama povodom očevog rođendana zbog čega su obožavatelji ludjeli. „Rekli bi mi da se ubijem, u osnovi su mjerili moju ljubav spram mog oca prema onome što sam objavila na Instagramu“. U zasebnom Instagram storyju Paris Jackson podjelila je isječak iz svog glazbenog nastupa gdje je objasnila kako je Michael Jackson uložio „50 godina krvi, znoja, suza, ljubavi i strasti“ u svoju karijeru što je i njoj omogućilo da stvori svoju pjevačku karijeru.

Ujedno, sugerirala je obožavateljima da ako žele slaviti rođendan njenog oca na način na koji bi se to njemu svidjelo, neka onda iskažu zabrinutost oko klimatskih promjena, brigu za okoliš i bore se za prava životinja, jer je to nešto što je Michael Jackson volio i za što je bio zainteresiran.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.