Objavljeni detalji teške nesreće u Sisku, dvije osobe teško ozlijeđene

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 09:50 sati dogodila na državnoj cesti D224 u Novoselskoj ulici u Sisku teško su ozlijeđene dvije osobe. Policija je u poslijepodnevnim satima, nakon obavljenog očevida, objavila detalje nesreće.

“Nesreća se dogodila kada je 69-godišnji muškarac, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracija, ulaskom u blagi desni zavoj vozilom prešao na suprotni prometni trak, na kojemu je došlo do udara prednje lijeve strane njegovog vozila u prednju lijevu stranu osobnog automobila sisačkih registracija, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnja vozačica.

Tom je prilikom 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je 54-godišnjakinja teško ozlijeđena, a maloljetni putnik iz njenog vozila je lakše ozlijeđen.

Alkotestiranjem vozačice je utvrđeno da nije bila pod utjecajem alkohola, dok alkotestiranje 69-godišnjaka zbog težine njegovih ozljeda nije bilo moguće obaviti.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 69-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog ove prometne nesreće promet na D224 na tom mjestu bio je u potpunom prekidu od 9.48 do 11.05”, priopćila je policija.

Komentiraj