Objavljen foršpan za seriju temeljenu na filmu “Kad jaganjci utihnu”

Autor:

"The Silence Is Over"-- Pictured Rebecca Breeds as Clarice Starling in CLARICE on the CBS Television 
Network. Photo: Brooke Palmer ©2020 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved

CBS

Dugo očekivana serija „Clarice“, snimljena na temelju filma „Kad jaganjci utihnu“, konačno je dobila svoj prvi foršpan te je objavljen datum početka njezina prikazivanja.  TV kuća CBS objavila je kako će se prva epizoda prikazati 11. veljače. Radnja serije odvija se 1993. godine, godinu dana nakon što je FBI agentica Clarice Sterling upoznala Hannibala Lectera.

I dok je uloga u filmu „Kad jaganjci utihnu“  1991. proslavila Jodie Foster koja je za ovaj film dobila drugog Oscara u karijeri, u seriji će njezinu ulogu preuzeti Rebecca Breeds, 33-godišnja australska glumica koja je do sada bila najpoznatija po ulozi u seriji „Slatke male lažljivice“.

https://www.youtube.com/watch?v=FpuBYUUIGmk

Seriju je producirao poznati filmski i televizijski producent Alex Kurtzman koji je objasnio zašto se u seriji neće pojaviti ni Hannibal Lecter ni FBI agent Will Graham. „Hannibal Lecter je nevjerojatan lik kao i FBI agent Will Graham ali lik Clarice Sterling je psihološki jedinstven i to je jedan od razloga zašto je film ‘ Kad jaganjci utihnu’ tako dobar“, objasnio je Kurtzman.

Prema onome što je do sada objavljeno, radnja serije usredotočena je na Clarice Sterling koja se vraća na posao na kojem lovi serijske ubojice i seksualne predatore a istovremeno se mora snalaziti u političkim igrama u Washingtonu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.