Obavite kupovinu na vrijeme, evo kako rade trgovine ovu nedjelju

Autor:

18.02.2024., Zagreb, Rijetke trgovine i shopping centri koji rade ovu nedjelju u Zagrebu. Nigdje nama guzvi. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Ovu nedjelju, 25. veljače, neke su trgovine odabrale za radnu ove godine. Kako ne bi ostali bez potrepština, donosimo vam popis trgovina koje su otvorene, kao i popis onih koje nisu.

Poslovnice Lidla i Kauflanda ove godine neće raditi. Plodine će otvoriti samo lokaciju u Rijeci u Osječkoj ulici, a ta će trgovina raditi do 22 sata.

Tommy će u Zagrebu otvoriti samo jednu poslovnicu i to onu u Sesvetama, u Rijeci će raditi dvije poslovnice, u Zadru i okolici tri, Splitu šest, a između Splita i Neuma još njih sedam.

Trgovine Konzuma biti će većinom otvorene. U Zagrebu će 15, na sjeveru zemlje osam, u Slavoniji pet, a u Dalmaciji šest. Po jedna poslovnica bit će otvorena i u Puli, Rijeci i Gospiću, a njihove adrese možete provjeriti na poveznici. I brojne poslovnice Studenca ove će nedjelje biti otvorene za kupce, no s različitim radnim vremenima, koja možete doznati klikom na link.

Što se tiče trgovačkih centara, u Zagrebu će raditi samo Point na Vrbanima. Oba City Centra, Arena Centar, Family Mall, Avenue Mall i sve lokacije Supernove bit će zatvorene. U Splitu neće raditi niti City Centar, ni Joker ni Mall of Split. Situacija nije bolja niti u Osijeku i Rijeci gdje shopping centri također ne rade. Čini se kako ćete u kupovinu moći, osim u Point, samo u Supernovu u Slavonskom Brodu te u Sisku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.