Nožem bušio gume na više od 26 vozila, policija ga uhitila

Zagrebačka je policija u srijedu izvijestila da je uhitila 34-godišnjaka koji je na području Trešnjevke nožem bušio gume na vozilima na parkiralištima.

Sumnja se da je u noći između 6. i 7. veljače 2021. godine na parkiranim automobilima različitih marki i proizvođača na području Trešnjevke nožem ‘švicarcem’ bušio gume i to najčešće po jednu, a na nekima i više njih. Među oštećenim vozilima bilo je 26 osobnih i jedno teretno vozilo.

Osim bušenja guma, 34-godišnjak sumnjiči se da je na osam automobila nožem oštetio i ogrebao lim na različitim dijelovima vozila, od blatobrana do vrata i prednjeg poklopca motora.

Policijski službenici su na temelju kvalitetnih dojava građana obilazila okolno područje i prikupljali informacije koje su odgovarale formi mogućeg profila počinitelja. Na temelju prikupljenih saznanja na terenu, policijski službenici su uočili muškarca koji je odgovarao profilu počinitelja te ga je odvela na kriminalističko ispitivanje.

Nakon provedenog ispitivanja, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnim državnom odvjetništvu.

Komentiraj