NOVI UŽASNI VIDEO IZ SPLITA Maloljetnik se iživljava nad drugim, udara ga i vuče po podu

Autor:

two fighting boys are being filmed by three other teenagers with their mobile phones,Image: 11033743, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Kuttig - People / Alamy / Alamy / Profimedia

Ilustrativna fotografija | Kuttig - People/Alamy/Profimedia

Još se javnost nije smirila od izuzetno uznemirujućih snimki vršnjačkog nasilja, koje su se proteklog vikenda počele širiti internetom iz Splita, na kojima maloljetne djevojčice fizički i psihički zlostavljaju drugu maloljetnicu, stigao je novi horor.

Splitom kruži još jedna uznemirujuća videosnimka s još jednim slučajem vršnjačkog nasilja. Na snimci se vidi maloljetnik koji stoji nad drugim maloljetnikom te ga udara, vrijeđa, vuče po podu i ponižava.

Mladi nasilnik u srijedu je doveden u prostorije policije te je istragom utvrđeno postojanje osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nasilničkog ponašanja na štetu drugog maloljetnika.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja maloljetnik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji i zahvaljuju građanima i medijima za prijave i korištenju on-line aplikacije Red Button.

PRIJETE IM ZATVORSKE KAZNE Zbog nasilja nad vršnjakinjom u Splitu uhićen i jedan maloljetnik

Videosnimka traje malo dulje od dvije minute i prikazuje dvojicu maloljetnika od kojih je jedan snažnije i jače tjelesne građe. Taj korpulentiji momak prvo kreće s prijetnjama.

“Ti si prvi srednje, šta da ja sad tebe ispleskam”, kaže i okreće se društvu koje sve snima i smije se.

Opet ponavlja prijetnje te ga nakon toga udara po licu. Dere mu se da se vrati, da ga neće tući nego da će “dobiti samo pleske”.

Napadnuti dječak odgovora kako se nije došao tući, ali se vraća prema ogradi gdje se nalazi napadač. Na to mu ekipa koja sjedi sa strane dobacuje posprdno kako je napravio dobar potez.

“Neću se tući, došao sam radi cure”, kaže mladić izbrijane glave.

Na to mu napadač odgovara da spusti ruke i da se vrati gdje je bio dok nasmijano društvo sa strane dobacuje kako ga sramoti ispred cure.

UŽAS U SPLITU! Dvije maloljetnice tukle mladu djevojku, treća sve snimala. Reagirala i policija

“Doša si u tuđi kvart se tuć, šta glumiš ti mali, p***o jedna mala”, dere se i udara još jednom.

Tada napadač gubi kontrolu i ulazi u park na što ga žrtva moli da ga pusti. Tinejdžer baca na pod žrtvu i za nogu ga vuče po tlu dok stoji iznad njega. Čuju se povici djevojčica da je bilo dosta te uskače društvo koje je stajalo sa strane i dižu ga s tla.

Napadač ni tada ne staje nego mu dobacuje i još jednom udara. Rekao mu je da će mu brojati do pet dok ne pobjegne iz kvarta što je dječak i panično napravio. Tada se može vidjeti kako je na snimci desetak dječaka i djevojčica, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.