NOVI UGOVORI Varaždin produžio suradnju s dva pouzdana igrača

Autor:

24.02.2024., Varazdin - Utakmica 24. kola Supersport HNL-a izmedju NK Varazdina i HNK Gorica. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Vjeran Zganec Rogulja / Pixsell

U NK Varaždinu su nastavili sa slaganjem momčadi za novu sezonu. Nakon Ivana Nekića, Antonija Boršića, Nike Domjanića, Michelea Šege, Luke Jelenića i Igora Postonjskog potpis na novi ugovor su stavili Oliver Zelenika i Mario Marina. Pouzdani vratar je dogovorio suradnju do konca svibnja 2026. godine dok se veznjak obvezao na godinu dana kraće razdoblje.

Zelenika je član kluba iz grada baroka od veljače 2020. godine te je u proteklom periodu upisao 84 nastupa u kojima je primio 130 golova, a u 20 navrata je sačuvao svoju mrežu netaknutom. 30-godišnjak je jedan od najbitnijih kotačića momčadi koju vodi Nikola Šafarić što je izazvalo i pažnju stranih nogometa pa se protekle zime dovodio u vezu s transferom u njemačku Bundesligu što se na koncu nije realiziralo.

Marina je pak čvrst stup u sredini terena koji je na stadion Varteksa pristigao prošlog ljeta, a od tada je zabilježio 19 nastupa. S 34 godine na leđima prenosi potrebno iskustvo mlađim suigračima što je bilo dovoljno da se s njim produži suradanja.


Standings provided by Sofascore

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.