Novi romani na domaćem tržištu u srpnju: Triler “Obiteljske igre” i ‘ljubić’ “Zbroj naših poljubaca”

Autor:

Screenshot Mozaik knjiga

Psihološki triler “Obiteljske igre” Catherine Steadman i treći nastavak iz serijala Kvartet Smythe-Smith Julije Quinn “Zbroj naših poljubaca” novi su naslovi Mozaika knjiga objavljeni u srpnju.

Roman “Obiteljske igre”, najavljen kao napeti triler pun preokreta, govori o književnici Harriet zaručenoj za naizgled savršenog Edwarda, nasljednika bogate i moćne obitelji Holbeck, od koje se posljednjih godina otuđio. Harry, koja je u djetinjstvu izgubila obitelj, osjeća da je privlači glamur Holbeckovih, koji je dočekuju raširenih ruku no sve se mijenja kada upozna glavu obitelji Roberta, koji joj daje snimku šokantne ispovijedi.

Četvrtu knjigu Catherine Steadman, autorice hita “Nešto je u vodi”, na hrvatski je prevela Marina Batinica.

Catherine Steadman karijeru je počela kao glumica, a onda se 2018. godine pokazala i kao vješta spisateljica. Čitatelji Goodreadsa njezine su romane “Nešto je u vodi” i “Obiteljske igre” nominirali za najbolje knjige u kategoriji krimića i trilera, ističu iz Mozaika knjige.

“Zbroj naših poljubaca” Julije Quinn, autorice romana o Bridgertonima, treći je nastavak u serijalu Kvartet Smythe-Smith, a na hrvatski ga je prevela Lidija Toman.

Ljubavne priče Julije Quinn tjednima su bile na prvom mjestu najprodavanijih romana New York Timesa, a samo u SAD-u prodala je više od 10 milijuna primjeraka, ističe nakladnik.

Po romanima Julije Quinn snimljena je serija Bridgerton, a na hrvatski su do sada prevedeni romani “Ljepše od raja”, “Mala laž”, “Zbog gospođice Bridgerton”, “Što se to zbiva u Londonu”, “Živjeli su dugo i sretno” i drugi.

OZNAKE: srpanj, romani

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.