NOVI NALET NA DIJETE U Svetom Ivanu Zelini teško ozlijeđena osmogodišnja djevojčica

Autor:

14.03.2024., Sibenik - Na skretanju iz ulice Stjepana Radica prema ljekarni Baldekin dogodila se prometna nesreca u kojoj su sudjelovali motocikl i osobni automobil. Vozac motocikla je prebacen u OB u Sibeniku, a u tijeku je policijski ocevid uz regulaciju prometa.  Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Samo dva dana nakon tragedije u Dugom Selu, nesreća se u Svetom Ivanu Zelini. Automobil je udario djevojčicu, policija je na terenu, a teško izlijeđenom djetetu se pruža pomoć u zagrebačkom KBC-u Rebro.

U petak oko 12 sati zagrebačka policija je zaprimila dojavu da je automobil naletio na osmogodišnju djevojčicu koja se vraćala iz škole. Odmah joj je pružena liječnička pomoć.

“Djevojčica je dovedena u teškom stanju, po život opasnom stanju. Zbrinuta je na jedinci intenzivnog liječenja na Klinici za pedijatriju. Trenutno je stabilizirana i trenutno ne treba operacijski zahtjev, ali je životno ugrožena i upitna je prognoza za dalje. Ozljeda je teška”, rekao je dr. sc. Toni Matić iz Klinike za pedijatriju, KBC Zagreb za Dnevnik Nove TV.

Vozačev brat kaže da nije vozio prebrzo niti je bio pod utjecajem alkohola.

Mještani tvrde da su na tom dijelu ceste nesreće vrlo česte.

Djevojčica će idućih nekoliko dana ostati u bolnici, a liječnici se nadaju da neće imati neuroloških posljedica.

Policija trenutno još uvijek obavlja očevid nakon čega će se znati kako je došlo do same prometne nesreće.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.