Novi incident Marcela Brozovića

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović je tri tjedna nakon što mu je oduzeta vozačka dozvola jer je pod utjecajem alkohola prošao kroz crvene svijetlo sudjelovao u novom incidentu. Ovaj put je policija morala intervenirati na hitnom prijemu bolnice San Carlo u Milanu gdje je bio u pratnji prijatelja koji je ozlijedio nogu razbijenom čašom, donosi Repubblica.

27-godišnjak je bio nezadovoljan obzirom da su morali čekati na pružanje prve pomoći te je tražio od zdravstvenog osoblja da ga prime preko reda. Medicinsko osoblje je zbog pretrpljene neugodnosti i sumnje da je Brozović bio pod utjecajem alkohola pozvalo policiju kako bi ga smirili. Nakon razgovora s karabinjerima hrvatski veznjak se ispričao djelatnicima hitne pomoći.

Zbog incidenta od prije tri tjedna njegov klub Inter mu je izrekao maksimalnu novčanu kaznu od 100.000 eura, a hoće li se za disciplinske mjere odlučiti i ovaj put ostaje da vidimo. Usprkos tome i dalje je ostao u kadru trenera Antonija Contea, a Inter u subotu u posljednjem kolu Serie A očekuje duel s Atalantom koji će donijeti odluku o tome tko će biti viceprvak Italije.

Komentiraj