Novi broj Zg Newsa na web adresi: zagrebnews.hr

 

Devetnaesti broj Zg Newsa možete od danas besplatno pročitati na web adresi: zagrebnews.hr.

U novom broju pročitajte intervju sa Sandrom Benčić iz političke platforme Možemo!. Benčić je s Igorom Jurdanom razgovarala o velikom uspjehu zeleno-lijeve koalicije na parlamentarnim izborima, a najavila je i žestoku borbu na predstojećim lokalnim izborima.

Novinari Zg Newsa razgovarali su i s Gojkom Bežovanom, profesorom na Pravnom fakultetu u Zagrebu, koji analizira kako bi se trebalo pristupiti sanaciji brojnih potresom oštećenih objekata u Zagrebu.

Dejan Jaić, pročelnik Ureda za poljoprivredu, najavljuje otvaranje prvog vrta za terapijsko vrtlarenje i edukaciju u Zagrebu. Riječ je o projektu kojem je cilj pomoći svim sovijalno osjetljivim skupinama građana.

Ravnatelj Zoološkog vrta Damir Skok govori o brojnim izazovima s kojima se susreće njegova ekipa koija pomaže brojnim ozlijeđenim životinjama, te otkriva da ekipa iz Dumovca svakog dana spašava divlje životinje.

U novom broju pročitajte i razgovor s legendarnima Stjepanom Jimmyjem Stanićem, koji je otkrio kako proživljava koronakrizu i posljedice potresa u Zagrebu te najavio novi album.

Besplatno pročitajte novi Zg News na web adresi: zagrebnews.hr

Komentiraj