NOVA TURISTIČKA PONUDA: Otkrijte Zagreb na električnom romobilu

Bogata zagrebačka turistička ponuda ovih je dana dobila još jedan zanimljiv proizvod. Riječ je o turama zagrebačkih znamenitosti na električnim romobilima, koje je osmislila turistička agencija iz Zagreba, Bikini Scooters.

Turisti, osim tura, mogu iznajmiti romobile ako žele samostalno obići grad. Otkrivanje zagreba na električnim romobilima donamičan je i zabavan način razgledavanja grada.

Dostupne su ture na engleskom i španjolskom jeziku, a posjetitelji kroz 90-tak minuta uz lokalnog licenciranog vodiča upoznaju glavne zagrebačke znamenitosti poput Kaptola, Trga bana Jelačića, Lenucijeve potkove, Hrvatskog narodnog kazališta i Gornjeg grada.

Dostupne su jutarnje i popodnevne ture, kao i noćna tura, popularna alternativa vrućim ljetnim danima koja završava druženjem u Tkalči uz piće i savjete o najboljim barovima, restoranima i mjestima za izlazak. Turisti mogu odabrati i privatnu turu, koja će biti skrojena prema njihovim željama i interesima.

Za upravljanje električnim romobilom nije potrebno predznanje, a vožnja se svladava u samo nekoliko minuta. Djeca od 12 godina mogu romobil voziti samostalno, a manja djeca dijele romobil s odraslom osobom.

“Električni romobil smije se kretati po pločniku/pješačkoj zoni, pa posjetitelji zagrebačke ulice i brežuljke svladavaju bez umaranja i znojenja, kroz rekreaciju. Električni romobili su još k tome potpuno prihvatljivi s aspekta zaštite okoliša – ne ispuštaju štetne emisije niti proizvode buku”, ističu iz agencije.

“Zagreb nije do kraja otkriven kao turistička destinacija i ima još mnogo toga za ponuditi. Bikini Scooters ima u planu nove, tematske ture Novog Zagreba, zelenih oaza poput Maksimira, Jaruna i Bundeka, sportske ture”, zaključuju.

Komentiraj