Nova pjesma Beyoncé u filmu o Sereni i Venus Williams s Will Smithom u glavnoj ulozi

Autor:

thenews.com.pk/

Predstavljen je foršpan za film ‘King Richard’ snimljen po istinitoj priči o tenisačicama Sereni i Venus Williams u kojem naslovnu pjesmu ‘Be Alive’ pjeva Beyoncé.

Will Smith glumi oca Serene i Venus Richarda Williamsa u filmu ‘King Richard’ kojeg je režirao Reinaldo Marcus Green, dok same sestre Williams glume Saniyya Sidney i Demi Singleton.

U službenoj najavi filma ‘King Richard’ stoji da film prikazuje ‘neobuzdanog oca’ s ‘nemilosrdnom željom i jedinstvenom vizijom da promijeni igru’ koja je ‘ključna u odgoju dvije neobične, ali iznimno nadarene sportašice, čija igra će zauvijek promijeniti tenis.’

Prošlog mjeseca, Beyoncé je najavila da radi na novoj pjesmi, te naglasila da je posljednjih 18 mjeseci radila na novom solo albumu. U intervjuu za Harper’s Bazaar, ispričala je da će njezin novi materijal obožavateljima pomoći da pronađu osjećaj bijega od pandemije.

“Uz svu izolaciju i nepravdu u posljednjih godinu dana, mislim da smo svi spremni pobjeći, putovati, voljeti i ponovno se smijati. Osjećam da se pojavljuje renesansa i želim biti dio podrške tom bijegu na bilo koji način. U studiju sam već godinu i pol dana. Nakon 31 godinu, osjećam se jednako uzbudljivo kao i kad sam imala devet godina.”, ispričala je tim povodom Beyoncé

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.