Noć kada je Maradona zaprijetio smrću Liamu i Noelu Gallagheru

Brojni glazbenici obožavali su Diega Armanda Maradonu te su se dirljivim porukama oprostili od njega. Jedan od njih je i Liam Gallagher, pjevač grupe Oasis, koji je na Twitteru napisao „Pravi rock ‘n’ roll nogometaš, nitko nikada neće biti poput njega“. Međutim, Liam Gallagher i njegov brat Noel imali su prilike upoznati Maradonu 1997. godine u Buenos Airesu, što je Liam Gallagher i opisao prije tri godine u jednom od intervjua.

„Bili smo na turneji po Argentini. Nakon što smo sjeli kako bi popili piće u bar je upalo tridesetak osoba. Pomislili smo ‘koji se k…. događa?’. Sting je također bio u baru plačući kako mu je garderoba opljačkana. Ubrzo, shvatili smo da je došao Maradona. Otišao je na kat bara zajedno s tim jebenim luđacima i gomilom prijateljica noći“, prisjetio je Liam Gallagher događaja iz 1997. godine.

Braći Gallagher prevoditelj je ubrzo objasnio kako im je dopušteno da se upoznaju s Maradonom. „Popeli smo se gore, tamo se svašta događalo, Maradona je na sredini sobe žonglirao s čepom od boce. Oči su mu bile razgoračene, ni naše nisu bile daleko od toga. Rekao sam ‘Čudna je atmosfera ovdje, hajmo se na brzinu fotografirati s njim i odjebimo’“.

Tako je i bilo, fotografirali su se, a Maradona je, prema Liamovim riječima, nastavio plaziti po prijateljicama noći. U tom trenutku prišao im je prevoditelj i kazao „Maradona mi je rekao da vam kažem da će vas ubiti otiđete li s nekom od ovih kurvi“.

Braća Gallagher i danas su živi i zdravi. I dive se Maradoni.  Cijeli intervju Liama Gallaghera pogledajte ovdje:

Komentiraj