NK Rudeš: “Ne podržavamo i ograđujemo se od “dilanja” snimki iz VAR sobe”

Autor:

20.10.2023., Stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - SuperSport HNL, 12. kolo, NK Rudes - NK Slaven Belupo. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl / Pixsell

NK Rudeš se javnosti obratio priopćenjem vezano za aktualnu aferu koja potresa nogometnu obitelj, a koju je uzrokovala objava VAR komunikacije između sudaca na utakmicama SuperSport HNL-a.

Posljednjeplasirana momčad na ljestvici je poručila:

“S obzirom na veliki medijski interes oko problematike VAR-a i ‘curenja’ snimki, odnosno komunikacije sudaca sa ovim priopćenjem želimo istaknuti stav NK Rudeš.

Iako smo svjesni težine i odgovornosti koju imaju djelitelji pravde u puno navrata NK Rudeš je ukazivao i izražavao svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa sudačkim odlukama koje su u pravilu bile na štetu NK Rudeša i koje je u konačnosti priznala i sudačka komisija te se nadamo da su te greške doista bile samo plod sudačkog uvjerenja te očekujemo da će se kvaliteta suđenja podići na viši nivo i da će grešaka biti sve manje i manje a sve sa ciljem da se stekne povjerenje u djelitelje pravde .

Istovremeno, ne podržavamo i ograđujemo se od “dilanja” snimki iz VAR sobe te pokušaja manipuliranja i dovođenja u pitanje regularnost natjecanja i utrke za prvaka.”

Bruno Marić podnio ostavku!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.