Nicki Minaj iskreno progovorila o svojoj ovisnosti o lijeku protiv bolova

Autor:

Promo

U razgovoru za Vogue, Nicki Minaj je ispričala kako je svojevremeno bila ovisna o lijeku Percocetu koji joj je bio propisan kao lijek protiv bolova uzrokovanih menstrualnim grčevima.

U intervjuu je ispričala i kako je uzimala Percocet čak i kad nije imala bolove i ubrzo je shvatila da je ovisna o njemu. “Nitko mi nije rekao da je to narkotik i da stvara ovisnost. Srećom, uspjela sam se prizemljiti. Ali, znate kako se kaže – jednom ovisnik, uvijek ovisnik. Ako ste ikada iskusili ovisnost o bilo čemu, a ja jesam, uvijek morate dvaput ili triput razmisliti o vlastitom izboru.”, ispričala je Nicki Minaj za Vogue.

U istom je intervjuu ispričala i da je ovisnost daleko bliža i lakša ako ste zbog svog posla stalno ispred očiju javnosti, nazivajući to lošom stranom slave navodeći pritom slučajeve ovisnosti Michaela Jacksona i Whitney Houston.

“Pogledajte neke od naših najpopularnijih osoba. Na kraju budu ili ismijani jer više žele prestat, poput Michaela Jacksona, ili kritizirani poput Whitney Houston, ili pak vode svoje tihe bitke poput Princea. Oni su samo neki od najvećih svih vremena. I jednog su dana odlučili: ‘Radije bih se sam liječio i bio u svom svijetu.’ ”

U intervjuu se osvrnula i na očevu ovisnost o kokainu rekavši da ne razumije njegovu ovisnost: “Razmišljam o tome kako gledam svog oca kako ide naprijed-nazad. Shvatila sam nakon nekog vremena da on to ne radi zato što je tako htio. Mislila sam da se svjesno trudio postati ovisan o drogi koja bi ga natjerala da krade videoigrice svoje djece i prodaje ih za novac. Razmislite malo o tome. Pa tko bi se svjesno potrudio to učiniti? Sada shvaćam da ti ljudi, poput mog oca nisu donosili takve odluke jer su htjeli povrijediti svoju obitelj. Ovisnost je preuzela njihova tijela i njihove živote. I oni su bili žrtve.”

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.