Netflix zbog Kine promijenio scenarij novog filma Adama Sandlera

Autor:

HUSTLE—starring Adam Sandler as a basketball scout who discovers a player abroad with a rocky past
Adam Sandler
https://twitter.com/NetflixFilm/status/1318221594280435713
CR: Netflix

Netflix

Uskoro će se na programu streaming platforme Netflix naći novi film Adama Sandlera „Hustle“, sportska komedija u kojoj poznati komičar glumi košarkaškog skauta u potrazi za talentima diljem svijeta koje dovodi u NBA ligu. Gostujući u emisiji “The Dan Patrick Show” Sandler je otkrio kako je u originalnom scenariju trebao tražiti košarkaške talente u Kini. Međutim, kako streaming platforma Netflix nije dostupna u Kini tako je scenarij promijenjen.

Zbog toga je iz Netflixa došla poruka autorima filma „Možete li to srediti tako da tražimo nekog u Latinskoj Americi ili Europi?“ nakon čega se Sandler našao u Španjolskoj. U Španjolskoj je ulogu košarkaša kojeg Sandler želi dovesti u NBA ligu dobio Juancho Hernangómez, koji je doista NBA igrač. Hernangómez  je svoju NBA karijeru započeo igrajući za Denver Nuggets da bi nedavno bio zamijenjen te je iz Minnesota Timberwolvesa prešao u Memphis Grizzlies. Sandler je oduševljen glumačkim mogućnostima ovog košarkaša.

„Hernangómez glumi bolje od mene u svakoj sceni. On može zaplakati usred svake scene, napraviti ono što treba. Svaku šalu koju ispriča napravi to bolje od mene“,  rekao je Sandler. U filmu „Hustle” pored njih dvojice glumes Queen Latifah, Ben Foster i Robert Duvall. LeBron James je potpisan kao producent filma.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.