“Nemoguća misija 7” nastavlja se, nakon sedam mjeseci stanke, snimati u rujnu

Nakon što je krajem veljače zbog pandemije koronavirusa prekinuto tek započeto snimanje sedmog dijela filma „Nemoguća misija“, glumac Simon Pegg rekao je za magazin Variety kako se snimanje nastavlja u rujnu i to u Italiji, tamo gdje se filmska ekipa i našla u trenutku kada je odlučeno da se snimanje prekine. Ovaj engleski glumac koji u franšizi „Nemoguća misija“ glumi Benjija Dunna rekao je kako će se prvo snimati scene na otvorenom. „To mi se čini izvodivim, s time da ćemo se držati mjera predostrožnosti“, dodao je Simon Pegg šaleći se kako će se scene tučnjave morati snimati na metar i pol udaljenosti. Kada se uozbiljio, rekao je kako će svi glumci i tehničko osoblje koje će nužno biti blizu jedno drugome tijekom snimanja filma morati biti testirani i tako dokazati da mogu stajati jedni blizu drugome.

Potvrdu o nastavku snimanja u rujnu iznio je i Tommy Gormley, prvi asistent redatelja Christophera McQuarria „Nadam se da ćemo posjetiti sve one zemlje koje smo planirali posjetiti“, izjavio je Gormley u razgovoru za radio postaju BBC 4, najavljujući kako će se dio snimanja obaviti i u Velikoj Britaniji. Rekao je kako će se snimanje odvijati od rujna do travnja ili svibnja slijedeće godine. I on se slaže kako će morati biti vrlo oprezni pri snimanju scena gdje se pojavljuje puno ljudi kao i pri snimanju borilačkih scena u kojima sudjeluju kaskaderi ali „ne možeš snimati ‘Nemoguću misiju’ bez borilačkih scena ili scena automobilske jurnjave“.

Plan za nastavak snimanja tako velikog spektakla kao što je „Nemoguća misija 7“ sa Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, velikim brojem glumaca, statista i lokacija znači da se filmska produkcija ponovo pokreće.

Komentiraj