NEMIRNA NEDJELJA Potres magnitude 3,1 kod Rijeke: “Dobro je streslo, pošteno me prestrašilo…’

Autor:

Screenshot/EMSC/X

Umjeren potres magnitude 3,1 prema Richteru, s epicentrom 7 kilometara sjeverno Rijeke, zabilježili su u nedjelju u 19 sati i 25 minute seizmografi hrvatske Seizmološke službe.

„Danas, 21. travnja 2024. u 19 sati i 25 minute seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom 7 kilometara sjeverno Rijeke.  Magnituda potresa iznosila je 3.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru III-IV stupnja EMS ljestvice“, objavili su iz hrvatske Seizmološke službe.

Iz Župnijskog centra 112 doznaje se da je bilo 100-tinjak poziva građana, no nitko za sada nije prijavio štetu niti je bilo ozlijeđenih osoba.

“Dobro nas je treslo”, “Jako je zatreslo, ali kratko”, “Dobro je streslo i pošteno me prestrašilo”, “Čulo se kao dvije eksplozije…”, “Vrlo neugodno”, samo su neki od komentara korisnika EMSC aplikacije.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Veronica

prije 1 mjesec

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ;;;;;;;;;

Avatar photo
Veronica

prije 1 mjesec

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ''''[][]\