NBA: Teška ozljeda Duranta

Autor:

epa07640034 Golden State Warriors forward Kevin Durant (C) shoots over Toronto Raptors forward Pascal Siakam (L) of Cameroon during the first half of the NBA Finals basketball game five between the Golden State Warriors and the Toronto Raptors at Scotiabank Arena in Toronto, Canada, 10 June 2019.  EPA/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT

Teška ozljeda Duranta

Dugoočekivani povratak Kevina Duranta u finale NBA protiv Toronto Raptorsa trajao je vrlo kratko s obzirom da je dvostruki MVP sinoć, u prvoj utakmici nakon gotovo mjesec dana pauze, ozlijedio desnu nogu.

Durant se ozlijedio na početku druge trećine prilikom driblinga kada je krivo stao na desnu nogu. Odmah je ispustio loptu i odšepao van terena gdje je pao i primio se za desnu nogu. Za sada se nagađa da se radi o ozljedi Ahilove tetive.

“Dobio je dopuštenje liječnika da igra večeras; to je bila zajednička odluka”, izjavio je u suzama menadžer Warriorsa Bob Myers.

Durant je dobio dopuštenje liječnika Warriorsa da zaigra u petoj utakmici i trenirao je s momčadi u nedjelju prvi put od ozljede. Do ozljede je zabio 11 koševa, od čega tri trice.

“Ne vjerujem da treba ikoga kriviti, ali shvaćam da u ovom svijetu ako treba koga kriviti krivite mene”, dodao je Myers.

Myers je kazao da će Durant, koji je napustio dvoranu sa štakama, ići na magnentnu rezonancu u utorak.

Warriors, koji su imali prednost od pet koševa u trenutku kada se Durant ozlijedio i povećali tu prednost na 14 koševa u drugom poluvremenu, pobijedili su Toronto Raptorse sa 106-105 i održali se u finalu smanjivši na 3-2 u seriji. Ako pregled potvrdi da se radi o ozljedi Ahilove tetive, Durant bi mogao propustiti cijelu sljedeću sezonu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.