Nakon smrti zaštitara, policija prijavila četvoricu zbog tučnjave u Biogradu

Autor:

21.05.2023., Biograd - Sinoc je u ugostiteljskom objektu Aqua kod plaze Soline doslo do masovne tucnjave. Redar je zadobio teske tjelesne ozljede nakon cega je preminuo. Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Zadarska policija prijavila je četvoricu muškaraca zbog sudjelovanja u tučnjavi do koje je došlo 21. svibnja u noćnom klubu u Biogradu, priopćeno je u ponedjeljak iz Policijske uprave zadarske.

U priopćenju je navedeno kako su četvorica u dobi od 31, 30, 24 i 23 godine osumnjičeni zbog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi sa smrtnom posljedicom.

Protiv njih je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja bit će prepraćeni pritvorskom nadzorniku Policije uprave zadarske.

“Kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dva hrvatska državljanina u dobi od 25 godina i jedan hrvatski državljanin u dobi od 22 godine počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način vikom, svađom i naguravanjem na koji način su narušavali mir drugih posjetitelja ugostiteljskog objekta”, navodi se u policijskom priopćenju te dodaje kako će oni biti prepraćeni na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Zadarska policija nastavlja s istragom kako bi rasvijetlili sve okolnosti događaja u Biogradu. U noći sa subote na nedjelju u biogradskom klubu preminuo je 54-godišnji zaštitar.

 

U noćnom klubu u Biogradu izbila tučnjava, umro zaštitar. Policija uhitila dvojicu muškaraca

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.