Nakon pisanja Nacionala, na društvenim mrežama se oglasio Ivanišević: “Tražim ono što sam zaradio”

Autor:

14.06.2023., Savudrija - UNIQA osiguranje u hotelu Kmepinski predstavila svojeg novog ambasadora za regiju jugoistocne Europe, proslavljenog tenisaca, Goran Ivanisevica.   Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Nacional je koncem proteklog tjedna dobio na uvid opsežnu dokumentaciju povezanu s više sudskih postupaka koje je slavni umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević pokrenuo protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović, koja budi ozbiljnu sumnju da više državnih tijela, uključujući policiju, sud i Centar za socijalnu skrb postupa krajnje pristrano u korist Gorana Ivaniševića.

On je pokrenuo više postupaka s ciljem da Tatjani Dragović oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, a od nje traži i po svemu sudeći povrat izmišljene pozajmice od čak 2,5 milijuna eura. Iako sudu nije priložio nikakav ugovor o pozajmici, niti bilo kakav uvjerljivi dokument koji bi to potraživanje potvrdio, sud je Tatjani Dragović blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom.

Na članak je reagirao sam tenisač na svom profilu na Facebooku i Instagramu te je napisao:

“Ovako… onog trenutka kad sam se usudio potražiti novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i 2 olimpijske medalje, a možda je osvojila i neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi. Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim odvjetnicima, gospodinu Mandiću u gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena.

Uz dužno poštovanje, Goran.”

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.