NAJVEĆI SHOWMAN Filmski biografski spektakl s Hughom Jackmanom u glavnoj ulozi

Autor:

Redatelj Michael Gracey priredio je pravi filmski i glazbeni spektakl u kojem glavnu ulogu igra Hugh Jackman.

Biografski filmski spektakl ‘Najveći showman’, koji slavi rođenje showbusinessa, upravo se prikazuje u kinima.

Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je praktički iz ničega osnovao cirkus nazvan Barnum and Bailey Circus, a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Film paralelno prati ljubavna priča dvoje glavnih glumaca – Hugh Jackmana i Michelle Williams koja dokazuje da ljubav ne poznaje granice.

Film donosi glazbene poslastice koje je napisao dvojac Benj Pasek i Justin Paul, dobitnici Oscara za glazbu u prošlogodišnjem hit mjuziklu ‘La La Land’. Uz Hugh Jackmana, u filmu glume Zac Efron, Rebecca Ferguson, Zendaya te Michelle Williams. Ako ne uspijete doći do tih ulaznica, jer je njihov broj ograničen, otvorene su pretpremijerne projekcije u drugim terminima.

Jedna od glavnih poruka filma je da se “nemoguće može ostvariti ako vjeruješ u sebe”. A kako je rekao P.T. Barnum: “Svatko od nas je poseban i nitko nije isti kao netko drugi“, zahvaljujući kojem je stvoren svijet zabave kakav danas poznajemo.

‘Najveći showman’ prikazuje se u kinima. Spremite se za nešto izvanredno, jer nakon što pogledate ovu filmsku čaroliju nećete ostati ravnodušni.

https://youtu.be/T0C_AT3SJzo

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.