Nacional u Lisabonu lovi Final Four Lige prvaka

foto HINA/ Denis CERIĆ/ ua

Nakon osvojenog prvog mjesta u skupini E glavne runde Futsal Cup-a, hrvatskog prvaka Nacional ovoga tjedna u Lisabonu očekuje borba za prolaz na Final Four Lige prvaka.

Nacional će nastupiti u skupini B zajedno s europskim velikanima Sportingom iz Lisabona, Dinom iz Moskve i belgijskom momčadi Halle-Gooik, a samo će prva momčad iz skupine izboriti Final Four.

Trener Nacionala Robert Grdović naglasio je kako njegova momčad dolazi po povoljan rezultat te da vjeruje u svoju momčad.

“Lisabonski Sporting je apsolutni favorit naše skupine, ali to ne znači da smo se mi unaprijed predali. Mi smo pripremili određena taktička iznenađenja kojima ćemo im pokušati pomrsiti planove,” kazao je Grdović.

Prvog dana natjecanja u srijedu, momčad Nacionala Zagreb ima težak ispit, susret sa ruskom momčadi Dina Moskva.

“Dina je jedan od klubova koji dolazi iz plejade ruskih velikana ali kako sam naglasio mi se nikoga ne bojimo. Mi imamo svoje taktičke zamisli koje ćemo pokušati ostvariti na parketu kako bi došli do što boljeg rezultata,” naglasio je Robert Grdović.

U 2. kolu u četvrtak Nacional će igrati protiv Sportinga, a u posljednjem kolu u subotu je na rasporedu susret protiv belgijskog Halle-Gooika.

GRUPA B

1. kolo, 22/11/2017
Dina Moskva – Nacional Zagreb
Sporting CP – FP Halle-Gooik

2. kolo, 23/11/2017
FP Halle-Gooik – Dina Moskva
Sporting CP – Nacional Zagreb

3. kolo, 25/11/2017
Nacional Zagreb – FP Halle-Gooik
Dina Moskva – Sporting CP

Komentiraj