Na obljetnicu smrti objavljeno da će se snimati film o Joeyu Ramoneu

U četvrtak, 15. travnja, obilježeno je 20 godina od smrti Joeya Ramonea, pjevača grupe Ramones. Joey Ramone umro je od raka neposredno pred 50. rođendan a ta tužna obljetnica iskorištena je kako bi se objavilo da uskoro počinje snimanje biografskog filma o njegovom životu. Film će se zvati „I Slept with Joey Ramone“ a slavnog frontmena kultne punk grupe glumiti će Pete Davidson.

Film će režirati Jason Orley koji je s Davidsonom surađivao u svom debitantskom filmu „Big Time Adolescence“, dok je 27-godišnji Davidson prošle godine bio zapažen u filmu „The King of Staten Island“ te ćemo ga uskoro vidjeti u filmu „The Suicide Squad“.  Davidsonu biografske rock’n’roll ekranizacije nisu strane, on je prije dvije godine glumio u filmu „The Dirt“, biografskoj priči o grupi Mötley Crüe. U tom filmu on je glumio Toma Zutauta, čovjeka koji je otkrio Mötley Crüe i potpisao ugovor s njima.

„I Slept with Joey Ramone“ snimati će se prema istoimenoj knjizi Mickeya Leigha, brata Joeya Ramonea, koja je objavljena 2009. godine. Film će zajednički producirati streaming platforma Netflix i producentska kompanija STX Films, a projekt je podržala i zaklada Joey Ramone.

Komentiraj