MUST HAVE Gotovo rasprodane karte za koncert Zbora Crvene armije

youtube screenshot

Jedan od najglasovitijih muških zborova u povijesti – Zbor Crvene armije Ansambla “Aleksandrov” održat će 13. i 14. studenoga dva koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a nastupit će 120 vrhunskih profesionalnih pjevača, svirača i plesača.

U svojem repertoaru Zbor Crvene armije ima oko dvije tisuće djela, među kojima su i narodne pjesme i himne, operne arije i popularna glazba te poznata Pjesma lađara s Volge, Katjuša, Kalinka, Ave Maria.

O velikom zanimanju za taj prvorazredni i jedinstveni glazbeni spektakl svjedoči to što je nekoliko dana prije koncerta ostalo samo 20-ak karata.

Osim Zagreba, Zbor Crvene armije gostovat će u Ljubljani i Beogradu.

Nakon tragedije na Božić 2016., u kojoj su u padu zrakoplova u Crnome moru poginula 63 člana tog ansambla i njihov dirigent Valerij Kalilov, Zbor Crvene armije popunio je redove i u veljači 2017. u čast kolegama održao prvi koncert u Moskovskome kazalištu.

Zbor Crvene armije nastupit će sa 120 vrhunskih profesionalnih pjevača, svirača i plesača, a njihove su izvedbe prvorazredni i jedinstveni glazbeni spektakl koji se pamti.

Komentiraj